Ryba z warzywami i purée z kalafiora

Ryba z warzywami i purée z kalafiora

4.3 1.5K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • filetów z ryby o białym mięsie bez skóry, chudej, np. dorsza, sandacza, pstrąga
    300 g
  • soli plus dodatkowa ilość do oprószenia ryby
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego plus dodatkowa ilość do oprószenia ryby
    ½ łyżeczki
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    25 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście plus dodatkowa ilość do dekoracji
    4 gałązki
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    100 g
  • żółtej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    100 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • serka kremowego, light
    70 g
  • wody
    400 g
  • różyczek kalafiora
    500 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    5 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 299.5 kcal / 1257 kJ
Πρωτεΐνη 45.5 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων