
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Füllung
-
Basilikum, frisch nur Blätter5 g
-
Oliven, schwarz, entkernt120 g
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)7
-
Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)200 g
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Senf1 TL
-
Weißbrot (ca. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
402 kcal /
1684 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
671 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Frühlingsküche
26 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
17ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.