Συσκευές & Αξεσουάρ
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Füllung
-
Basilikum, frisch nur Blätter5 g
-
Oliven, schwarz, entkernt120 g
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)7
-
Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)200 g
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Senf1 TL
-
Weißbrot (ca. 500 g)1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
671 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1684 kJ /
402 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Frühlingsküche
26 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitabrote
2ωρ.
Müslibrötchen (süß)
2ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.
Tomaten-Feta-Dip
5 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Brioche (glutenfrei)
2ωρ. 50 λεπτ.