
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Avocadocreme
-
Bio-Limetten2
-
Avocado (essreif), in Stücken400 g
-
Salz½ TL
Lachs sous-vide
-
Wasser1450 g
-
Salz4 Prisen
-
weißer Pfeffer, gemahlen4 Prisen
-
Olivenöl2 EL
-
Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)600 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
491 kcal /
2053 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
371 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFischcurry
45 λεπτ.
Zandergulasch
45 λεπτ.
Fischgulasch
40 λεπτ.
Fischlaibchen
30 λεπτ.
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1ωρ. 20 λεπτ.
All-in-One Tomaten-Knoblauch Pasta mit Muscheln
35 λεπτ.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 λεπτ.
Lachs mit Apfeltopping, Brokkoli und Reis
45 λεπτ.
Garnelen-Curry
25 λεπτ.
Kabeljau in Senfsauce
40 λεπτ.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 λεπτ.
Fischsuppe mit Gemüse
40 λεπτ.