Arancini aux restes de poulet et de risotto

Arancini aux restes de poulet et de risotto

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'échalotes
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre
    40 g
  • de reste de poulet effiloché
    150 - 250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de reste de risotto
    600 g
  • de farine de blé
    75 g
  • œufs battus
    2
  • de chapelure
    250 g
  • d'huile de friture
    1000 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1134.5 kcal / 4732.5 kJ
Πρωτεΐνη 42.3 g
Λιπαρά 67.8 g
Υδατάνθρακες 85.5 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.3 g
Νάτριο 1185.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων