Gaspacho tomate-abricot

Gaspacho tomate-abricot

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'abricots frais coupés en morceaux
    250 g
  • d'eau
    50 g
  • de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
    30 g
  • de tomate coupée en morceaux
    80 g
  • de paprika doux en poudre (προαιρετικό πεδίο) et un peu pour la finition
    ½ c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de jambon serrano coupé en morceaux
    40 g
  • de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
    150 g
    150 g de feta, émiettée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 231 kcal / 964 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 372 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων