
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
3003 kJ /
718 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranean Salad
25 λεπτ.
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Creamy Pea Pasta
25 λεπτ.
Jollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.