Mushroom and Parmesan Risotto

Mushroom and Parmesan Risotto

4.9 7 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • water
    1600 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • shallot halved
    60 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • fresh button mushrooms quartered
    500 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 1 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 580.2 mg
Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 1996.3 kJ / 477.1 kcal
Λιπαρά 16.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 66.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων