Pan retorcido con masa madre

Pan retorcido con masa madre

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
  • 220 g de agua fría
  • 255 g de harina de fuerza
  • 210 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 1 cucharadita de aceite (para engrasar)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2658 kcal / 11121 kJ
Πρωτεΐνη 82.3 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 479.6 g
Φυτικές ίνες 62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 5929.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων