Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 unidades

Υλικά

Harina tostada
  • 100 g de harina de fuerza
Poolish
  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza
Masa
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 878 kcal / 3676 kJ
Πρωτεΐνη 27.5 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 177.5 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων