Pan integral de centeno y espelta con masa madre

Pan integral de centeno y espelta con masa madre

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 30 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Soaker
  • 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
  • 25 g de pan rallado
  • 40 g de pipas de girasol
  • 40 g de pipas de calabaza
  • 200 g de agua
Masa madre de centeno
  • 280 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 210 g de harina integral de centeno
  • 150 g de harina de espelta
  • 100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (προαιρετικό πεδίο)
  • 15 g miel
  • 1 cucharada aceite de girasol

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2859 kcal / 11965 kJ
Πρωτεΐνη 93.2 g
Λιπαρά 70 g
Υδατάνθρακες 494.3 g
Φυτικές ίνες 88.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 4937.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων