Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Soaker caliente
  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua
Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 3092 kcal / 12939 kJ
Πρωτεΐνη 105 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 645.3 g
Φυτικές ίνες 109.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 4792.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων