Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 10 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

  • 200 g de agua fría
  • 2 cucharaditas de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas de miel
  • 200 g de yogur natural frío
  • 500 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 1 cucharada de cacao puro en polvo (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2027 kcal / 8482 kJ
Πρωτεΐνη 69.9 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 383.8 g
Φυτικές ίνες 13.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 4832.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων