Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)

Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)

4.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 sztuk

Υλικά

  • masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    40 g
  • mleka
    215 g
  • suchych drożdży (7-8 g)
    1 opakowanie
  • cukru
    100 g
  • mąki pszennej typu 650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    450 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • jajek rozm. M, w tym 6 jajek zafarbowanych (patrz wskazówka)
    7
  • żółtko do posmarowania chlebków
    1
  • cukier perlisty (προαιρετικό πεδίο) do posypania chlebków

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 503 kcal / 2104 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 69.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων