Jambalaya

Jambalaya

4.6 434 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Paprika in Würfeln (ca. 2 cm)
    200 g
  • Staudensellerie in Stücken (ca. 2 cm)
    50 g
  • Reis, parboiled
    250 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Harissa-Paste (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • Tabasco (optional)
    1 TL
  • Worcester-Sauce
    1 EL
  • Zitronensaft
    20 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Bacon, in Scheiben in Streifen (0,5 x 3 cm)
    100 g
  • Fischfond
    500 g
  • Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
    300 g
  • Garnelen, roh, geschält
    200 g
  • Zitrone in Spalten, zum Garnieren
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 696 kcal / 2907 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων