Συσκευές & Αξεσουάρ
Χορτόπιτα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 κομμάτια
Υλικά
-
ελαιόλαδο για το λάδωμα
Φύλλο
-
νερό150 γρ.
-
ελαιόλαδο50 γρ.
-
ξίδι1 κ.σ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα350 γρ.
Γέμιση
-
ελαιόλαδο75 γρ.
-
φρέσκο σπανάκι500 γρ.
-
πράσα σε κομμάτια (3 εκ.)300 γρ.
-
κρεμμύδια κομμένα στη μέση100 γρ.
-
φρέσκο άνηθο μόνο τα φύλλα1 ματσάκι
-
φρέσκο δυόσμο μόνο τα φύλλα1 ματσάκι
-
καυκαλήθρες μόνο τα φύλλα1 ματσάκι
-
φρέσκα μυρώνια μόνο τα φύλλα1 ματσάκι
-
αλάτι1 κ.σ.
Συναρμολόγηση και ψήσιμο
-
ελαιόλαδο50 γρ.
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Θερμίδες
213 kcal /
891.2 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜάφιν ομελέτας
30 λεπτ.
Ελιόπιτα με πράσινες ελιές
1ωρ. 15 λεπτ.
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Μαντί
Καμία βαθμολογία
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2ωρ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Σκορδόψωμο
3ωρ. 30 λεπτ.
Πρασόπιτα
2ωρ. 30 λεπτ.
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2ωρ. 20 λεπτ.
Ζύμη από ψωμί που περίσσεψε
Καμία βαθμολογία
Φαλάφελ παντζαριού με πάστα harissa και ντοματοσαλάτα με ρόδι
12ωρ. 45 λεπτ.
Πίτσα χωρίς γλουτένη (2 εκδοχές)
2ωρ. 45 λεπτ.