Hummus z warzyw z rosołu

Hummus z warzyw z rosołu

4.7 120 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 250 - 300 g ugotowanych warzyw (np. z rosołu), marchewki, pietruszki, selera, pokrojonych na kawałki
  • 240 - 300 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej (zalewę zachować)
  • 50 - 75 g pasty tahini (patrz wskazówka)
  • 30 g oliwy z oliwek, extra virgin plus dodatkowa ilość do polania
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ - 1 ząbek czosnku
  • ½ - 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • natka pietruszki, świeża drobno posiekana, do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 281.5 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 9444.2 kJ / 225.7 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 20.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων