Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 49ωρ.
8 unidades

Υλικά

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 unidad

Νάτριο 40.6 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 480.1 kJ / 114.8 kcal
Λιπαρά 0.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 22.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων