Pipirrana au calamar (salade andalouse)

Pipirrana au calamar (salade andalouse)

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de concombre détaillé en dés
    300 g
  • de sel
    6 pincées
  • d'oignon nouveau
    60 g
  • piment vert frais (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    ½
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de calamars coupés en lamelles
    500 g
  • de tomates détaillées en dés
    300 g
  • de poivron jaune détaillé en dés
    200 g
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • de jus de citron
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 326.3 kcal / 1370.8 kJ
Πρωτεΐνη 42.5 g
Λιπαρά 12.3 g
Υδατάνθρακες 9.8 g
Φυτικές ίνες 1676.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 1.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων