Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil

Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    40 g
Pâte
  • de romarin frais les feuilles uniquement
    2 brins
  • de tomates séchées
    30 g
  • d'eau
    130 g
  • de lait
    100 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche émiettée
    25 g
  • de farine de blé
    500 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Oeufs
  • oeufs, de taille moyenne (53-63 g) froids
    6
  • de l'eau à remplir jusqu'à 1L
Montage
  • d'huile d'olive pour graisser
    1 c. à soupe
  • de chapelure pour parsemer
    2 c. à soupe
  • de pesto rouge
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 273.9 kcal / 1146 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 36.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 235.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων