蘆筍蕃紅花燉飯

蘆筍蕃紅花燉飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 切條
    35 克
  • 綠蘆筍 切片 (2公分),去除老硬部分
    350 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 義大利米 白色,品種為Carnaroli (烹煮時間18分鐘)
    320 克
  • 不甜白酒
    60 克
  • 700 克
  • (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 番紅花絲 (詳見要訣)
    1 茶匙
    1 包 番紅花
  • 蔬菜高湯醬
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽
    20 克
  • 帕瑪森起士粉 提味用

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 627 mg
Πρωτεΐνη 8.7 g
Θερμίδες 1766 kJ / 422 kcal
Λιπαρά 12.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 68.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων