蘆筍蕃紅花燉飯

蘆筍蕃紅花燉飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切條
    35 克
  • 綠蘆筍 ,切片 (2公分),去除老硬部分
    350 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 義大利米 ,白色,品種為Carnaroli (烹煮時間18分鐘)
    320 克
  • 不甜白酒
    60 克
  • 700 克
  • (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 番紅花絲 (詳見要訣)
    1 茶匙
    1 包 番紅花
  • 蔬菜高湯醬
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽
    20 克
  • 帕瑪森起士粉 ,提味用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 627 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων