
Συσκευές & Αξεσουάρ
炸羊乳起士牛肉丸
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 20 λεπτ.
40 塊
Υλικά
-
煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)150 克
-
橄欖油20 克
-
無鹽奶油60 克
-
洋蔥 ,切小塊40 克
-
麵粉160 克
-
牛奶800 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮羊乳起士 ,切丁150 克
-
麵包粉300 - 400 克
-
蛋 ,打散備用2 - 3 顆
-
油炸用蔬菜油500 - 600 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
123 kcal /
514 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
182.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν