炸羊乳起士牛肉丸

炸羊乳起士牛肉丸

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 20 λεπτ.
40 塊

Υλικά

  • 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 無鹽奶油
    60 克
  • 洋蔥 ,切小塊
    40 克
  • 麵粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮羊乳起士 ,切丁
    150 克
  • 麵包粉
    300 - 400 克
  • ,打散備用
    2 - 3 顆
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 123 kcal / 514 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 182.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων