
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肝菌菇燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮巴西利1 把
-
紅蔥頭 ,切對半30 克
-
新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊300 克
-
特級初榨橄欖油30 克
-
義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)320 克
-
不甜白酒60 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油 ,切小塊30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
444 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
69.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν