義大利培根蛋黃麵

義大利培根蛋黃麵

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 帕瑪森起士 ,切塊 (3公分)
    40 克
  • 佩克里諾乳酪 (προαιρετικό πεδίο) ,切塊 (3公分)
    30 克
  • 風乾豬頰肉 (Guanciale) ,切方塊狀 (詳見要訣)
    150 克
  • 特級初榨橄欖油
    15 克
  • 1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 1 小撮
  • 乾義大利麵 ,長直麵 (Spaghetti)
    320 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 716.8 kcal / 2999 kJ
Πρωτεΐνη 24.2 g
Λιπαρά 42.2 g
Υδατάνθρακες 63.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων