
Συσκευές & Αξεσουάρ
海南雞飯、蒸蛋&馬鈴薯洋蔥湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮雞腿肉 (約2條腿),去骨500 克
-
醬油10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋3 顆
-
鹽 ,依個人口味調整1 ½ 茶匙
-
水1560 克
-
薑50 克
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
米 ,洗淨瀝乾300 克
-
雞高湯塊(用於0.5公升的水)1 塊
-
香蘭葉 (詳見要訣)2 片
-
洋蔥50 克
-
馬鈴薯 ,切成方塊70 克
-
番茄 ,切成楔形70 克
-
紅蘿蔔 ,切成方塊120 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
637 kcal /
2663 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1488 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν