Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

4.7 496 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pesto di pomodori secchi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di mandorle pelate
  • 80 g di pomodori secchi
  • 40 g di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
  • ¼ spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) senz'anima
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Farro perlato
  • 300 g di farro perlato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 550 g di acqua
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 665.3 kcal / 2783.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 34.6 g
Υδατάνθρακες 60.1 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 627.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων