
Συσκευές & Αξεσουάρ
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
饅頭麵糰發酵
-
水130 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
油5 克
-
中筋麵粉250 克
-
鹽¼ 茶匙
蟹肉棒蒸蛋
-
蟹肉棒 ,多備一點裝飾用5 條
-
蛋3 顆
-
水300 克
-
鹽¼ 茶匙
饅頭麵糰整型
-
牛奶少許
-
葡萄乾30 克
-
起士片6 片
珍寶米漿和組合
-
水1200 克
-
米30 克
-
十穀米50 克
-
白芝麻1 大匙
-
二砂糖80 克
-
熟花生50 克
-
蔥 ,切蔥花1 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
596.3 kcal /
2492.3 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
14.1 g
Υδατάνθρακες
98.6 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
149.2 g
Νάτριο
210.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一日食記
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1ωρ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
越式燉蔬菜
Καμία βαθμολογία
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
青蔥煮牛胸腺
Καμία βαθμολογία
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Καμία βαθμολογία
燉牛肩佐義大利餃
Καμία βαθμολογία