Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi with Meat
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
479 kcal /
2006 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Lamb Keema with Peas
1ωρ.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.