
Συσκευές & Αξεσουάρ
青蔥香菇麻油雞飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑麻油15 克
-
油10 克
-
薑 ,切片30 克
-
去骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)350 克
-
乾香菇 ,泡發(約80克),切塊4 - 6 朵
-
米酒1 茶匙
-
泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾300 克
-
水420 克
-
醬油 ,多備一點淋醬用1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花2 - 3 枝
-
香油 ,調味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
169.7 mg
Πρωτεΐνη
26.9 g
Θερμίδες
2230.5 kJ /
533.6 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
85.3 g
Υδατάνθρακες
72.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一日食記
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

一秒讓你變大廚
18 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν