
Συσκευές & Αξεσουάρ
金沙杏鮑菇
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
低筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
水500 克
-
杏鮑菇 ,洗淨,切滾刀塊(4公分)200 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蒜頭20 克
-
油 ,多備一點噴油用30 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切末1 根
-
鹽¼ 茶匙
-
胡椒粉少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
262.7 kcal /
1098.1 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
426.5 g
Νάτριο
98.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

媽媽來點菜
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν