
Συσκευές & Αξεσουάρ
涼拌雙瓜皮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲200 克
-
南瓜 ,去皮去籽,刨絲200 克
-
鹽1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切段,約2公分5 克
-
蝦米10 克
-
蒜頭 (約2粒)10 克
-
魚露2 大匙
-
糖1 大匙
-
檸檬汁4 大匙
-
小蕃茄 ,切4等分60 克
-
檸檬葉 ,手撕成小片2 片
-
無鹽烤花生 ,稍微拍碎30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
111.6 kcal /
466.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.1 g
Νάτριο
85.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν