
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Spargeln und Kartoffeln
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)750 g
-
Spargeln1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
2919 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
59 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGraupenrisotto mediterran
50 λεπτ.
Chana Masala
45 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Vegane Bolognese
50 λεπτ.
Dhal
40 λεπτ.
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 λεπτ.
Pasta-Lauch-Topf
30 λεπτ.
Peperoni-Hummus
50 λεπτ.
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 λεπτ.