Vegane Albóndigas

Vegane Albóndigas

4.3 285 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Tomatensauce
  • Schalotte
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    15 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Balsamico, hell
    15 g
  • Sojaflocken
    150 g
  • Wasser heiß
    400 g
Albóndigas
  • getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
    80 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl und mehr zum Braten
    15 g
  • Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
    250 g
  • Paniermehl
    20 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
    ½ TL Rauchsalz
  • Pfeffer
    ½ TL

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 190 mg
Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 1890 kJ / 451 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 12.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 33 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων