Sos warzywny z masłem orzechowym

Sos warzywny z masłem orzechowym

4.5 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 20 g oleju
  • 500 g warzyw, mieszanych twardych, np. brokułu, kalafiora, marchewki, korzenia selera, pokrojonych na 1-2 cm kawałki
  • 50 g wody
  • 10 g cukru
  • 20 g sosu sojowego
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 250 - 300 g warzyw, mieszanych liściastych lub cebulowych, np. szpinaku, kapusty, kapusty włoskiej, cebuli, pokrojonych na 3-5 cm kawałki
  • 100 g masła orzechowego
  • 10 g oleju sezamowego
    10 g oleju

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 432.3 kcal / 1808.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 46.3 g
Φυτικές ίνες 12.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 793.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων