Kerang dengan saus tomat pedas

Kerang dengan saus tomat pedas

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • bawang bombai potong bagi dua
    120 g
  • siung bawang putih
    1
  • minyak zaitun
    85 g
  • cabai cayenne bubuk sesuai selera
    ½ sdt
    ½ sdt flake cabai kering, sesuai selera
  • kerang hijau segar cangkang digosok dan rambut halus dibuang (de-bearded)
    1000 g
  • tomat potong, kalengan atau segar
    200 g
  • dry white wine
    100 g
  • garam
    1 jumput

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 257 kcal / 1076 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων