
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kerang dengan saus tomat pedas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsi
Υλικά
-
bawang bombai potong bagi dua120 g
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun85 g
-
cabai cayenne bubuk sesuai selera½ sdt
-
kerang hijau segar cangkang digosok dan rambut halus dibuang (de-bearded)1000 g
-
tomat potong, kalengan atau segar200 g
-
dry white wine100 g
-
garam1 jumput
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
257 kcal /
1076 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Teriyaki
20 λεπτ.
Aneka Hidangan Laut Kukus
Καμία βαθμολογία
Tim Ikan ala Kanton
40 λεπτ.
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Καμία βαθμολογία
Udang Cabai Bawang Putih
Καμία βαθμολογία
Sous-Vide Salmon Aromatik
Καμία βαθμολογία
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Καμία βαθμολογία
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Tumis Udang
15 λεπτ.
Oseng Ikan Utuh
20 λεπτ.
Pepes Salmon Thailand
Καμία βαθμολογία