Kembang kol berlumur keju

Kembang kol berlumur keju

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porsi

Υλικά

  • keju Gruyère potong kecil-kecil
    200 g
    200 g keju Cheddar, potong kecil-kecil
  • air
    500 g
  • kembang kol (berkisar 1000 g), potong cabang kuntum
    1
  • tepung terigu
    50 g
  • mentega
    40 g
  • susu
    500 g
  • garam tambahkan sesuai selera
    ½ sdt
  • lada putih bubuk tambahkan sesuai selera
    2 jumput
  • pala bubuk (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 jumput

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 305 kcal / 1273 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων