
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kembang kol berlumur keju
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porsi
Υλικά
-
keju Gruyère potong kecil-kecil200 g
-
air500 g
-
kembang kol (berkisar 1000 g), potong cabang kuntum1
-
tepung terigu50 g
-
mentega40 g
-
susu500 g
-
garam tambahkan sesuai selera½ sdt
-
lada putih bubuk tambahkan sesuai selera2 jumput
-
pala bubuk (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 jumput
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
305 kcal /
1273 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSayur Lodeh
45 λεπτ.
Pasta Ragout Sayur
Καμία βαθμολογία
Pasta dengan Sayuran
Καμία βαθμολογία
Sup Kacang Tolo dengan Sayuran
Καμία βαθμολογία
Tumis Tahu dan Jamur
25 λεπτ.
Telur Orak-Arik dengan Bawang Bombai
25 λεπτ.
Tumis Jamur Kuping dan Nanas
Καμία βαθμολογία
Tumis Pepaya Muda
Καμία βαθμολογία
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Καμία βαθμολογία
Sweet and Sour Tofu Bowl
1ωρ. 50 λεπτ.
Couscous tahini bowl
Καμία βαθμολογία
"Daging" Suwir Barbekyu
30 λεπτ.