Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine

Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    800 g
  • di riso jasmine
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    20 g
  • di verdure miste a pezzi (circa 2-3 cm) (vedere consigli)
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di salsa di soia
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
  • di seitan a fette (circa 5 mm)
    130 g
  • di olio di sesamo
    20 g
  • di cipollotto verde (προαιρετικό πεδίο) a fette sottili (circa 2-3 mm)
    10 g
  • di semi di sesamo (προαιρετικό πεδίο) per servire
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1291 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων