Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • échalote
    1
  • de beurre
    30 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • de lait de coco
    400 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de maquereau fumé émietté
    150 g
  • de paprika
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 244.6 kcal / 1012.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.3 g
Νάτριο 342.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων