Tom Yam Mee Hoon

Tom Yam Mee Hoon

4.5 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 portions

Υλικά

  • mee hoon (rice vermicelli)
    200 g
  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    20 g
  • dried shrimp soaked to soften
    20 g
  • tom yam paste
    40 g
  • fresh lemongrass white parts only, cut in slices
    2 stalks
  • cooking oil
    40 g
  • kaffir lime leaves deveined
    6
  • fish sauce
    20 g
  • sugar
    10 g
  • water
    300 g
  • carrot cut in strips
    80 g
  • cabbage cut in chunks
    150 g
  • fresh red chilli cut in slices
    1
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • fresh coriander leaves chopped, to garnish
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 421 kcal / 1762 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 578 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων