
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Cały przepis
Υλικά
-
koperku, świeżego tylko liście25 g
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki25 g
-
soli50 g
-
cukru50 g
-
owoców jałowca suszonych10
-
nasion kopru włoskiego, suszonych10 g
-
ginu100 g
Διατροφή ανά 1 Cały przepis
Θερμίδες
611 kcal /
2558 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
74 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
19427 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1 Std.
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 Min
Wegański sos boloński
40 Min
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1 Std.
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 Min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 Std.
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
Keine Bewertungen
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 Min
Pasztet z brukwi
2 Std. 5 Min