
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Cały przepis
Υλικά
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Cały przepis
Νάτριο
19427 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2558 kJ /
611 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
74 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLutenica
1ωρ. 50 λεπτ.
Klasyczny wolno gotowany sos boloński
5ωρ.
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 λεπτ.
Śródziemnomorski sos warzywny
45 λεπτ.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 λεπτ.
Sos sriracha-mayo
5 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1ωρ.
Musztarda z gruszek
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta karczochowa
5 λεπτ.
Pasztet sojowy z pistacjami
15ωρ.
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12ωρ. 15 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.