
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)2 Tbsp
-
honey80 g
-
rice vinegar45 g
-
white miso paste50 g
-
light soy sauce30 g
-
sesame oil plus 1 Tbsp for drizzling25 g
-
olive oil for greasing
-
fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)300 g
-
cod fillets skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen4
-
water1000 g
-
rice e.g. white jasmine rice, basmati rice200 g
-
broccoli cut in small florets400 g
-
toasted sesame seeds for garnishing2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (1-2 mm), for garnishing30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
657 kcal /
2750 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
1233 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1ωρ. 40 λεπτ.