
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)2 Tbsp
-
honey80 g
-
rice vinegar45 g
-
white miso paste50 g
-
light soy sauce30 g
-
sesame oil plus 1 Tbsp for drizzling25 g
-
olive oil for greasing
-
fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)300 g
-
cod fillets skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen4
-
water1000 g
-
rice e.g. white jasmine rice, basmati rice200 g
-
broccoli cut in small florets400 g
-
toasted sesame seeds for garnishing2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (1-2 mm), for garnishing30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
657 kcal /
2750 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
1233 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Seafood Korma
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Keine Bewertungen
Mussels Mariniere
Keine Bewertungen
Seafood and Pork Stew
Keine Bewertungen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min