
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves4
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemon juice20 g
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
red peppers quartered400 g
-
red onions sliced (1 cm)100 g
-
potato sliced (5 mm)100 g
-
sea bass whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total2
-
lemon thinly sliced1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
fennel bulbs sliced (approx. 3 mm)300 g
-
cos lettuce cut in pieces (approx. 5 cm)200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces140 g
-
blanched almonds soaked for 15 min in hot water, then drained100 g
-
bread any kind, sliced, for serving500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1954 kcal /
8176 kJ
Πρωτεΐνη
235 g
Λιπαρά
68 g
Υδατάνθρακες
93 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
2732 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.