Συσκευές & Αξεσουάρ
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Suya Spice Oil Marinade
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
chilli powder1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
vegetable stock powder1 Tbsp
-
curry powder½ tsp
-
vegetable oil50 g
-
salt1 tsp
Fish, Rice and Salad
-
gilt-head bream gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1000 g
-
long grain rice (e.g. basmati rice)200 g
-
salt1 tsp
-
onions quartered, sliced (approx. 5 mm)100 g
-
tomatoes cut in pieces (approx. 2 cm)400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh jalapeño chilli (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. 2 mm)1
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves3 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604 kcal /
2527 kJ
Πρωτεΐνη
48 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
1910 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Brak ocen
Mussels Mariniere
Brak ocen
Seafood and Pork Stew
Brak ocen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Guinness® Bread
1 godz. 45 min