Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    300 g
  • carrots sliced diagonally (2 cm)
    400 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • oxtail cut in pieces (see tip)
    950 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • water
    350 g
  • red wine
    120 g
  • pearl onions fresh, peeled, whole
    100 g
    pearl onions, frozen
  • quick polenta (5-8 minutes cooking time)
    100 g
  • boiling water
    330 g
  • milk
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 896 kcal / 3751 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 61 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 25 g
Νάτριο 1576 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων