
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
896 kcal /
3751 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Νάτριο
1576 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Leftover Chicken Fajitas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Spring Chicken Casserole
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.