
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
896 kcal /
3751 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Νάτριο
1576 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Lamb Keema with Peas
1ωρ.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.