Zupa z kimchi i tofu

Zupa z kimchi i tofu

4.4 462 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • ząbki czosnku
    3
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    15 g
  • oleju
    20 g
  • kimchi z zalewą
    300 g
  • suszonych płatków chili (προαιρετικό πεδίο)
    ½ - 1 łyżeczka
  • oleju sezamowego
    15 g
  • wody
    500 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    200 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • sosu sojowego
    20 g
  • tofu, średnio twardego pokrojonego w 2 cm kostkę
    300 g
  • zielone cebulki ze szczypiorkiem posiekane, do podania
    2
  • ziaren sezamu, białego uprażonego na suchej patelni, do podania
    1 łyżka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 281 kcal / 1176 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1457 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων