Karp w migdałowej panierce

Karp w migdałowej panierce

4.8 160 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 1000 g dzwonek karpia, świeżych oczyszczonych z łusek
  • sól ilość do oprószenia
  • pieprz czarny, mielony ilość do oprószenia
  • sok z cytryny, świeżo wyciśnięty do skropienia
  • 50 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 2 łyżki mleka
  • 70 g białego chleba, czerstwego pokrojonego na kawałki
  • 50 g migdałów, w płatkach
  • olej rzepakowy do smażenia
  • cytryna ekologiczna, w plastrach, do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 522 kcal / 2187 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 385 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων