
Συσκευές & Αξεσουάρ
廣式雙腸飯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
油蔥酥20 克
-
米酒½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
在來米 洗淨、瀝乾300 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)750 克
-
新鮮香菜 少許,切碎,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
492 kcal /
2060 kJ
Πρωτεΐνη
16.4 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
62 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν