廣式雙腸飯

廣式雙腸飯

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    20 克
  • 20 克
  • 油蔥酥
    20 克
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 在來米 洗淨、瀝乾
    300 克
    300 克 白米, 洗淨、瀝乾
  • 肝腸 切片(厚度約0.5公分)
    80 克
  • 肝腸 切片(厚度約0.5公分)
    80 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    750 克
  • 新鮮香菜 少許,切碎,裝飾用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 492 kcal / 2060 kJ
Πρωτεΐνη 16.4 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων