
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
565.3 kcal /
2365.1 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
52.4 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.1 g
Νάτριο
239.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Red Pepper and Cashew Dip
5 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1ωρ. 10 λεπτ.
Hummus with Peas and Beans
25 λεπτ.
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 λεπτ.
Smoked Salmon Dip
10 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3ωρ. 5 λεπτ.
Chipotle Garlic Spread
10 λεπτ.
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.