Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil divided
    4 oz
  • garlic cloves
    5 oz
  • vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™
    17 ½ oz
  • vegan butter in pieces
    8 oz
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • fresh thyme
    10 sprigs
  • salt to season, to taste
  • cooked pasta to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 565.3 kcal / 2365.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 52.4 g
Υδατάνθρακες 21.4 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.1 g
Νάτριο 239.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων