Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • fresh parsley leaves
    ½ Tbsp
  • fresh thyme leaves
    ¼ Tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • salted butter soft
    30 g
  • beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • water
    1850 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 844.8 kcal / 3534.6 kJ
Πρωτεΐνη 68.1 g
Λιπαρά 60.9 g
Υδατάνθρακες 2.6 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.5 g
Νάτριο 889.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων