Beetroot potato patties with yoghurt dip

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 pieces

Υλικά

  • garlic clove
    1
  • Cheddar cheese cut in pieces
    40 g
  • water
    1600 g
  • waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    300 g
  • beetroot fitting through hole in mixing bowl lid
    350 g
  • olive oil
    5 tbsp
  • egg yolk
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground pepper
    3 pinches
  • breadcrumbs plus extra for coating
    90 - 130 g
Yoghurt dip
  • yoghurt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • lime zest
    1 tsp
  • salt
    2 pinches
  • ground pepper
    2 pinches
  • fresh parsley chopped, for garnishing
    ½ bunch

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 147.4 kcal / 616.5 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 13.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 186.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων