Torta salata asparagi e ricotta

Torta salata asparagi e ricotta

4.7 164 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta brisèe
  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 603 mg
Πρωτεΐνη 19.2 g
Θερμίδες 2421.3 kJ / 578.8 kcal
Λιπαρά 37.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 43.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων